Информационно-образователната кампания „Аз събуждам България“ ще бъде открита от заместник-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова, предаде Телевизия Европа. Събитието обединява успешни предприемачи, музиканти и лектори от страната и чужбина с цел да събуди българския дух чрез силата на различни знания и умения.
Слутанка Петрова
На голямата поляна в Южния парк в София ще се даде старт на поредица от доброволчески акции, кампании за почистване на обществени площи в столицата и други градове, масови спортни активности и дейности за деца в неравностойно положение. „Първото, което ще им предложим, е да подобрим един рекорд на Гинес, официално. Това ще бъде една инициатива, която точно с откриването подехме заедно с наши партньори, за най-много хора, правещи лицеви опори на едно и също място“, каза основателят на инициативата „Аз събуждам България“ Пламен Петров в ефира на БНТ.

Инициативата цели да покаже, че всеки сам има силата да бъде такъв, какъвто иска, за да постигне успех и удовлетворение, както и да направи бъдещето по-добро за себе си и близките си. Входът на събитието е свободен.


Share Follow

Leave A Reply