“От ДПС желаят дестабилизация на властта и свалянето на правителството преди европредседателството.” Това каза народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ Павел Шопов по време на брифинг в Народното събрание. По думите на Шопов заплахите, свързани с употребата на езика на омразата, се правят, защото от „Обединени патриоти“ са свършили много неща за България.

Павел Шопов

Павел Шопов

Шопов посочи, че ДПС не може да се примири, че „Обединени патриоти“ са ги отстранили от властта. „Те истерично желаят да влязат в управлението“, добави той. Според него това се случва, когато България е най-близо до Шенген и когато са постигнати най-големите успехи в икономиката след много години.

Искрен Веселинов снимка: Flashnews.bg

Искрен Веселинов
снимка: Flashnews.bg

“Заплахата за развитието на България не са вицепремиерът Валери Симеонов и правителството, а връщането на ДПС на власт”, заяви депутатът от ПГ на “Обединените патриоти” Искрен Веселинов. „Причината да ви поканим е буквално случилото се преди минути изявление от страна на уж либералната формация на ДПС по отношение на вицепремиера, на правителството, за това, че те трябва да си отидат и това е част от демокрацията“, каза Веселинов.

ДПС

ДПС

По думите му „Обединени патриоти“ категорично възразяват срещу опитите на партията, която в тези три десетилетия на официално съществуване се е превърнала в символ на корупцията на България. „Превърна се в метафора за всякакъв род извращения, назначаване на роднини, партизиране на администрации. Партията, която е авторка на кръговете от фирми“, коментира народният представител. По думите му ДПС е партията, която е овладяла медийния пазар. „Всичко това за нас е отново поредният нагъл акт на политическото лицемерие“, заяви Веселинов.


Share Follow

Leave A Reply