„Поредните лъжи на ГЕРБ имат една цел – да се измести основният фокус от оповестените от нас факти и документи за корупционни схеми на властта“, заяви депутатът от БСП Елена Йончева в своя позиция, публикувана на официалния ѝ профил във Фейсбук. „Информацията за моята дейност като журналист винаги е била публична. Публична, общодостъпна е и информацията за дружествата, в които съм участвала. Тя е публикувана в Търговския регистър. Достъп до този регистър има всеки български гражданин“, подчерта Йончева.

ГЕРБ, Бойко Борисов

„В случай, че е имало или има и най-малкото съмнение за нещо незаконно, нередно, неморално – смятам, че трябва да бъдат сезирани съответните институции“, допълни народният представител от БСП. „Относно клеветническите твърдения, а именно – че съм имала или имам кредит от КТБ, че съм имала и имам офшорни фирми, запазвам си правото да се обърна към съда“, посочи още тя.

КТБ

КТБ

„Също така, трябва да добавя, че никога не съм ползвала държавни, обществени или европейски средства. Не съм участвала в обществени поръчки. Не съм назначавала или съдействала да бъдат назначени мои приятели или роднини на държавна работа“, добави в заключение Йончева.


Share Follow

Leave A Reply