Жена беше открита убита в Благоевград. Изходите на Благоевград, както и ГП Е-79, са блокирани от полиция, която претърсва всеки излизащ от града автомобил. Акцията е предприета към 3 ч. тази нощ с цел издирване на заподозрения за тежкото убийство. Убитатат жена е собственичка на заведение  в града.

3e

„Причината за смъртта на жената е огнестрелно нараняване с гладкоцевно оръжие от упор, от изключително близко разстояние. Допускаме, че извършителят е познавал жертвата.“ Това каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред бТВ във връзка с откритото тяло на 58-годишна жена.

снимка: Star-Telegram

снимка: Star-Telegram

„Нямаме доказателство към този момент за авторство на извършеното престъпление. Продължават следствените действия и към този момент не можем да посочим всички линии за разследване. Издирва се 40-годишен мъж, който е възможно да има съпричастие към деянието, но към този момент доказателства няма“, добави тя.

Прокурор Румяна Арнаудова снимка: БГНЕС

Прокурор Румяна Арнаудова
снимка: БГНЕС

Арнаудова заяви, че преди дни е подаден сигнал от дъщерята на починалата жена до полицията за това, че автомобилът ѝ е бил противозаконно отнет, а преди това неин познат, с който са били близки приятели ѝ нанесъл телесни наранявания.

 


Share Follow

Leave A Reply