„Председателят на Комисията за регулиране на съобщенията Росен Желязков е новият кандидат за министър на транспорта“, каза лидерът на „Атака“ и председател на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров след днешния коалиционен съвет на управляващите.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Разгледахме няколко теми на днешния съвет. Има решение да се осигурят шкафчета за всяко училище за сметка на бюджета, тъй като стана ясно, че учениците се оплакват от тежките раници. Увеличаваме и заплатите на държавните служители с 10%“, каза още Сидеров.

Румен Радев

„Предлагаме на президента Радев да направим среща, за да обсъдим всички обстоятелства за освобождаването на Младен Маринов от поста на главен секретар на МВР“, каза Сидеров. „За да няма съмнение президентът, че нещо се върши през неговата глава. Това е най-добрият начин да се реши въпросът, другото е напрежение. Правим това предложение най-официално и ще чакаме отговор от президента. Когато той каже – ние сме готови да изясним абсолютно всичко“, коментира Сидеров.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Към настоящия момент указът все още не е подписан. Явно се цели нещо по-различно. Обръщаме се чрез медиите към президента за среща. По никакъв начин не желаем конфронтация с него”, заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Предвижда се оставките на министрите Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски да бъдат гласувани в четвъртък. Всичко обаче зависи от волеизявлението на президента“, подчерта Цветанов.


Share Follow

Leave A Reply