На възлови места в града, младежите, заедно с народния представител и председател на старозагорската структура Радостин Танев, раздадоха на съгражданите си над 200 автомобилни ароматизатора с логото на кампанията, информационни дипляни и стикери. Целта е да се припомнят правилата за придвижване по пътищата, както и да се засилят толерантността и колегиалността между различните участници в движението.

received_986679434837878

„Не само шофьорите, но и пешеходците да бъдат внимателни и отговорни. Това искаме да покажем, защото статистиките са все по-стряскащи, а това не са само цифри, а човешки животи“, заявиха от МГЕРБ.

Инициативата им продължава и с кампания за безопасно селфи. „Идеята ни е всеки, който си направи снимка в автомобил, използвайки предпазен колан и хендсфри – да сподели фотоса на страницата #БъдиКолегиален във Фейсбук и да получи подарък, а и да бъде пример за своите приятели“, допълниха те.

received_990079004500193

Младите старозагорци от ГЕРБ са категорични, че тематичните събития, посветени на безопасността на движението, ще продължат.


Share Follow

Leave A Reply