„Възмутителна и грозна лъжа написа за мен още един сайт – informiran.net. Приписва ми абсурдното, напълно немислимо и невярно твърдение, че за поредна година не съм уважила Деня на Независимостта на България“. Това казва министър Лиляна Павлова в своя позиция по повод публикация в електронната медия, съобщиха от пресцентъра на Министерство за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018.

Capture1
„Това се случва само 24 часа след предходната лъжа, която категорично опровергах в N-тия на брой сайт у нас, фабрикуващ фалшиви новини. Те нямат нищо общо с реалността, но се появяват с целта да петнят името на българите, които всеки ден работят за по-доброто бъдеще на нашата държава и на Европа, от която сме неизменна част“, каза Павлова.

Capture

„Лъжата, публикувана в informiran.net вчера, се появява точно след като използвайки силата на социалните медии, се обърнах с цялото си сърце към всички българи, за да им честитя 110-годишнината от обявяването на Независимостта“, добавя Павлова.
социални мрежи
„Пак от социалните медии днес отново призовавам всеки ден с постоянство и сила да даваме отпор на фалшивите новини и ясно да сочим с пръст сайтове, разпространяващи откровени лъжи! Само така те могат да изчезнат от живота ни!“, каза Лиляна Павлова.


Share Follow

Leave A Reply