За мен случаят с Държавната агенция за българите в чужбина е политически удар, няма основание да смятаме, че управлението не е стабилно. Това каза председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров пред журналисти, предаде „Фокус“.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Ние сме се борили, с г-н Каракачанов, България да бъде правова държава, т.е. човек, когато бъде осъден от съд на последна инстанция, тогава може да бъде определен като нарушил закона. Нека да запазим търпение“, каза Сидеров. Попитан срещу кого е този политически удар, Сидеров отговори, че това е удар по цялата коалиция на Патриотите.

"Обединени патриоти" снимка: БГНЕС

„Обединени патриоти“
снимка: БГНЕС

„Искайки оставката на един, на друг, се прави внушението, че управлението не е добро, не е стабилно, а няма основание да смятаме, че като цяло управлението не е стабилно. Напротив имаме подобрени икономически показатели“, заяви Сидеров. Във връзка с исканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов от ДПС, Сидеров заяви: „Не ме свързайте с ДПС. Аз съм се произнесъл“, каза още той.

сидеров симеонов

„Мандатът на правителството може и трябва да се изкара“, каза още Сидеров. На въпрос дали на последното заседание на Патриотите са се разбрали, Сидеров заяви, че това управление може да бъде без един или друг човек, но заяви, че няма да коментира оставки. „Когато коментирам моите коалиционни партньори, го правя във вътрешнокоалиционен план“, каза още Сидеров. „Винаги съм казал, че управлението и отговорностите, които сме поели, са нещо друго. Това, което съм отправил към него като критики, няма да го повтарям“, обясни Сидеров във връзка с Валери Симеонов.


Share Follow

Leave A Reply