„ГЕРБ плашат кметове да не се срещат с председателя на БСП“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в официалната си страница във „Фейсбук“. „Ще ви разкажа какво ми се случи днес. Ще ви покажа нагледно как управлява режимът Борисов. Поканена съм от Сдружението на кметове на малки общини на среща във Видин. Приех поканата. Уговорено е срещата да се проведе в залата на общината. Участие са зявили кметове от цялата страна от различни партии“, обясни Нинова.

Борисов Марков ГЕРБ Фандъкова

„Разбира се, режимът взима мерки. Уведомена съм от сдружението, че вчера залата е отказана. Пусната е заповед до кметовете да не участват в работно време в срещи, извън работните им места. Кметовете на ГЕРБ са заплашени, че ако се срещнат с мен, ще носят тежки последици (това го знам от някои от тях, които въпреки това ще дойдат). Странно звучи нали? ГЕРБ плаши кметове на ГЕРБ да не се срещат с председателя на БСП“, посочи Нинова.

БГНЕС

БГНЕС

„Спешно, по същото време им е организирано обучение (разбира се, в работно време, извън работното място). Не ви се оплаквам. Аз работата ще си я свърша. Както ми казаха от сдружението – пет души да сме, е важно да си до нас, защото така не може повече да се живее. Среща ще има заради тежкия живот на българите, живеещи в малките населени места. Ще намерим и решение на проблемите им. Но решението – ще се противопоставим ли на този режим на управление със заплахи, държане в подчинение и всяване на страх, е ваше“, добави още лидерът на БСП.


Share Follow

Leave A Reply