Представителите на „Атака“ напуснаха заседанието на Коалиционния съвет на „Обединени патриоти“, предаде „Фокус“.  В кабинет 22 на Народното събрание бяха зам.-председателят на „Атака“ Десислав Чуколов и депутатът Николай Александров. Коалиционният съвет трябва да обсъди общото явяване на партиите от малката коалиция на предстоящия евровот.

Десислав Чуколов обясни пред журналисти, че Коалиционният съвет е започнал с огромно закъснение от страна на НФСБ. „Тръгнаха да се обсъждат теми, които нямат нищо общо с явяването на евроизборите“, каза още Чуколов. По думите му битовизми не бива да бъдат обсъждани в подобен формат. „Има много по-важни теми, които трябва да бъдат обсъждани. Като заместник-председател на партия „Атака“ съм тук“, заяви още Чуколов.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Той заяви, че „Атака“ няма нищо против, ако искат и вътрешни, външни и международни избори да направят за обща листа. „Виждам, че Петър Москов се предлага като кандидатура. Ние предложихме и Анастасия Мозер, Стефан Софиянски, Иван Костов, също така радетел на приватизацията в България“, каза още Чуколов. Попитан кой е направил предложението за Петър Москов, Чуколов обясни, че то е постъпило от партия ВМРО.


Share Follow

Leave A Reply