Земеделската компания „Агрион“ взе първа награда в категорията „Растеж“ по време на годишните награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България” на едноименната работодателска организация. Общо 25 компании бяха номинирани за наградите на КРИБ, а в категорията „Растеж“ се надпреварваха 8 дружества от различни сфери на икономиката.

Наградата бе връчена от заместник министър-председателя по икономическата и демографската политика Мариана Николова  на изпълнителния директор Анатоли Георгиев . На бляскавата церемония присъстваха над 400 представители на бизнеса, министър-председателя Бойко Борисов, министри, депутати и др.IMG_0770(1)

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката, казаха от КРИБ.

„Впечатляващият ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превърна „Агрион“ в земеделски бранд №1 на България. Тази награда ще бъде наш стимул да продължим да полагаме усилия в посока окрупняване на земеделската земя, подобряване на статута й и повишаване на нейната добавена стойност“, каза изпълнителният директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев.

„Агрион“ предлага пълен набор от услуги, свързани със управлението на земеделски активи –инвестиции в земеделска собственост, покупко-продажба на поземлени имоти, тяхното управление и отдаване под наем и аренда, замени и др. Земеделското дружество предоставя търговски и юридически консултации, безплатна оценка на земя и проверка на собственост и др. Макар и от по-скоро, компанията успешно въведе на пазара и палитра от финансови услуги, за кредитиране на арендатори и частни лица.IMG_0856

За 5 години, откакто е на българския пазар, „Агрион“ се наложи категорично като най-разпознаваемият и предпочитан земеделски бранд в България. Компанията въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. „Агрион“ предложи уникален бизнес модел, което го превърна в предпочитаният партньор на земеделските производители. „Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша. Дружеството се ползва с най-голямо доверие и се посочва от фермерите като предпочитан партньор при сделка. Независими проучвания показват, че всеки втори собственик на земя в България разпознава името на „Агрион“, а над 75% от собствениците на земя, които продават имота си, посочват компанията като най-предпочитаният и доверен партньор при сделка.


Share Follow

Leave A Reply