Ден след като шатрата пред НДК, в която се помещава щаба на предизборната ѝ кампания, беше нарязана, а преди това неколкократно надраскана с маркери и химикал, днес столичани се оплакаха в социалните мрежи, че автомобилите им са облепени с предизборни флаери на Манолова. Парадоксът е, че с такива е бил облепен и автомобилът на близък на семейството на кандидата, съобщават от пресцентъра на Мая Манолова.

снимка: инициативен комитет на Мая Манолова

снимка: инициативен комитет на Мая Манолова

„Десети ден на кампанията и четири провокации към щаба ми от страна на опонентите. След вандалските набези над шатрата ни пред НДК, която е и единствената моя приемна за гражданите, след като вчера шатрата беше разразяна от злонамерени лица, след като подадохме жалба до МВР, защото вярваме в институциите, днес коли на столичани са облепени с мои рекламни материали“, посочва Манолова в своя позиция. „Категорично заявявам, че това е абсурдно действие и провокация на опонента ми. Показателно е, че автомобил на член на моето семейство също осъмна облепен с моите флаери. Веднага сезирам съответните органи, защото името ми е въвлечено в незаконни действия. Искрено съжалявам за неприятностите, които извършителите са причинили, разчитам компетентните органи да установят нарушителите и да прекратят това безобразие“, коментира още тя.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Програмата ми днес продължава със среща с граждани и така ще бъде всеки ден до деня на изборите. И след това. И никакви провокации няма да ме спрат“, категорична е Манолова.


Share Follow

Leave A Reply