„Борисов е разпоредил ареста на Нено Димов , прокуратурата е действала по негова заповед“. Това каза председателят на ДСБ ген. Атанас Атанасов в пред бТВ. „Това е зрелищен ход с цел временно отпушване на общественото недоволство в Перник. Пикът на гнева на хората тепърва предстои“, прогнозира той. Това бездействие е резултат на двата избора, които имаше в България.

снимка: БГНЕС

„Самият Нено Димов стана жертва на своя кариеризъм, защото в желанието си да бъде министър стигна до тук“.Според него в парламента няма политическа воля за сваляне на правителството единствено общественото недоволство може да свали това правителство. „Страхът на Борисов е от обществено недоволство, както когато падна първото му правителство. Да не допусне ескалация на напрежението. Тогава няма да има значение какво се случва в Народното събрание“, подчерта ген. Атанасов. Той прогнозира, че Борисов ще бъде свален само от общественото недоволство.

снимка: БГНЕС

„Борисов ни завлича все повече в руска енергийна зависимост. Обемите за години напред са резервирани за „Газпром“. Твърде много стават облаците над правителството. Има една камара батаци в това управление. Имаме система на контролирана корупция и тя управлява. В различните сфери на управлението има дупки, недоимък и корупционни схеми“, каза още председателят на ДСБ. „Толкова обезличено НС не сме имали пред последните 30 години“, смята той.


Share Follow

Leave A Reply