„Коронавирусът се разпространява от ефира, може би това е причината да изолират журналистите в Народното събрание“ заяви депутатът от „Обединени патриоти“ Александър Сиди относно изолирането на журналистите от депутатите в парламента. Според него най-добрия начин за предпазване от коронавируса е да си спрем телевизора.

„Единствено с хумор трябва да поглеждаме на цялата ситуация. Смятам, че паниката е излишна, но е създадена последните няколко седмици. Много се надявам хората да спрат да се поддават на паника. Ние щяхме да умрем преди няколко години от свински грип“, каза още Сиди. Той заяви, че не разбира мерките в Народното събрание. „Не смятам, че изолирайки част от хората, които работят в сградата, ще спасим всички останали. Както не разбирам мерките да слагаме термокамери. В крайна сметка трябва да си мием ръцете, нещо, което са ни научили в първите седем години“, допълни още Александър Сиди.


Депутатът от „Обединени патриоти“ коментира, че това не е сериозна мярка. „Не смятам, че трябва да се дават пари за термокамера в българското Народно събрание, а да не се дават да има във всяко едно училище и детска градина или въобще във всяка една обществена сграда“, допълни още Сиди. Според него народните представители на са нищо повече от който и да било български гражданин. „Деленето на категории хора според мен не е правилно.


Share Follow

Leave A Reply