Във връзка с извънредното положение в страната, както и превенцията за разпространение на COVID 19 предприехме стъпки към ограничаване на рисковете за здравето на служители, колеги, посетители, приятели и доброволци. Това обяви Федерацията на природозащитни сдружения „Зелени Балкани“.

снимка: БГНЕС

Затваряме за посетители Посетителски център „Поморийско езеро”, гр. Поморие и Модула за освобождаване и адаптация на белошипи ветрушки в село Левка, Сакар. Спасителният център за диви животни, гр. Стара Загора затваря за посетители, но ще продължи да работи, спазвайки условията и ограниченията, въведени с извънредното положение. Позволяваме си да затворим и офисите си в Пловдив и Стара Загора, като ще осигурим дежурни служители в първите дни. Предвид ангажиментите ни към гражданите и обществото, и към каузата ни, дейността ни ще продължи в пълен обем, без да прекъсваме досегашния ритъм!

Ограниченията ще останат засега до 29 март, като до тогава те ще споделят случващото се в работата им на уебсайта си, и в профилите си в социалните мрежи – Фейсбук, Instragram и Twitter.

Ако имате въпроси – може да се свържете с нас по мейл и телефон, където ще имаме грижата да подсигурим отговорници – Пловдив: office@greenbalkans.org; тел. 032 /62 69 77 и Стара Загора: officesz@greenbalkans.org; 042/622401


Share Follow

Leave A Reply