Видео показва момента на катастрофата, при която загина телевизионният водещ Милен Цветков. Кадрите са от охранителна камера, намираща се в района на кръстовището на булевард „Черни връх“. От видеото става ясно, че колата на водещия е била напълно неподвижна на червен светофар. Пред нея преминават пешеходци, които се разминават на сантиметри от сблъсъка.

Припомняме, че тежката катастрофа стана на столичното кръстовище на булевардите „Сребърна“ и „Черни връх“ навръх Великден. Колата на журналиста Милен Цветков била спрялa на червен светофар, когато отзад е връхлетянa и пометен от джип. Телевизионният водещ е починал на път към болницата, точно преди линейката да спре пред спешния център „Пирогов“.

Във връзка със случая вече са задържани четирима души. За 72 часа е задържан 22-годишният шофьор Кристиян Николов, употребил наркотици и алкохол. В ареста са още неговата приятелка и третият пътник в джипа, който е син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, както и майката на Николов Десислава, която е съдружник на алколохолния бос Миню Стайков.


Share Follow

Leave A Reply