„От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии“. Това написа във „Фейсбук“ профила си Севделина Арнаудова по повод твърденията на бизнесмена Васил Божков, че се е срещал с нея ежемесечно.
„Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза“, написа тя.

снимка: БГНЕС

„И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната – в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на bTV!“, посочва още тя.

Накрая Арнаудова завършва с „И Вие #БъдетеЗдрав“, в отговор на хащаговете на Божков, които той поставя под своите постове #БъдетеЗдрави.


Share Follow

Leave A Reply