Бившият съдружник на Васил Божков Цветомир Найденов твърди, че не е виждал Севделина Арнаудова да посещава офиса на бизнесмена.

снимка: „Фейсбук“ профила на Васил Божков

„Как пък не съм го засичал това момиче?! Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария …… тези съм ги засичал в офиса ти. Трябва да се питат секретарките ти, че ти много лъжеш! Като почна, че си на Балканите, на половин час път, че си давал по 60 млн подкупи за всички, без никой от съдружниците да знае….за какво ли още не излъга“, написа той във „Фейсбук“ профила си.

Думите му идват след като бизнесмена Васил Божков публикува в своя профил в социалната мрежа, че през последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса му на ул.“Московска“43 ежемесечно.

 

 

„Георги Кадиев е един от основните виновници за монополното положение на Черепа в хазарта, участва дейно в глупавия ЗХ, че Черепа цялата 2014 година работи без да плати 1 лев данък и е косвено виновен за неплащането на тези 700 млн с глупаво високата си такса от 15 %, която я няма никъде по света…. и ми говори за морал. Това е краят!!!“, написа още той.


Share Follow

Leave A Reply