Всички членове на „Обединени патриоти“ ще гласуваме против внесения вот на недоверие. Това заяви зам.-председателят на ВМРО и съпредседател на групата на „Обединени патриоти“ в НС Искрен Веселинов.

„Именно олигархията се стреми да се възползва от възмущението на гражданите, както всеки път го е правила, сменяйки едни политически лица с други, но зорко, бранейки правилата, които им позволяват да се самопроизвеждат“, заяви той.

снимка: БГНЕС

„Когато и ние от ВМРО бяхме по улиците допринесохме за свалянето на кабинета „Борисов 1″, но вместо нова Конституция и права получихме управление на БСП и ДПС, фалит на банки и тотално отвращение на хората от властта, което се изрази в много по-масови протести от днешните“, изтъкна Веселинов.

По думите му БСП и ДПС се надяват да се завърнат в управлението. „Единствено те ще спечелят от политическата криза и предсрочните избори“,  посочи той.

„Ние сме гарант за недопускането им във властта“, каза още Веселинов.

„Свикването на Великото Народно събрание не ни плаши, ако това иска народът. Така протестиращите ще получат промяна, а не подмяна. Представителите на ВМРО в изпълнителната и законодателната власт чуваме гласа на нацията“, изтъкна още той.


Share Follow

Leave A Reply