Корнелия Нинова и Калоян Паргов са с най-много номинации за водач на листа в София, съобщават от пресцентъра на партията. Районните организации в столицата са приключили номинационните си конференции и на 6 февруари предстои да се проведе Градската конференция на БСП – София.

В 23 МИР за водач на листата социалистите са посочили проф. Ваня Добрева, Ирена Анастасова, Калоян Паргов, Костадин Паскалев, проф. Румен Гечев и Христо Проданов. За водач в 24 МИР – Георги Свиленски, Калоян Паргов и Корнелия Нинова. В 25 МИР са номинирани Калоян Паргов и Корнелия Нинова. Издигнати за водач на листа, без да е посочен конкретен избирателен район, са Георги Свиленски, Димитър Данчев, Калоян Методиев, Калоян Паргов, Корнелия Нинова, Кристиан Вигенин, Крум Зарков и Христо Проданов.

снимка: БГНЕС

Социалистите от София са номинирали и кандидати за гражданската квота: Зорница Илиева, проф. Нако Стефанов, Нона Йотова, Румен Гълъбинов, д-р Румяна Тодорова, доц. Николай Цонев, проф. Георги Михайлов, Христо Монов, Радослав Иванов, проф. Иво Христов и Симеон Симеонов.

снимка: БГНЕС

От пресцентъра на партията посочват, че столичните социалисти са заявили високата си оценка за работата на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова и са подкрепили последователната им политика срещу сегашния модел на управление на страната.


Share Follow

Leave A Reply