ГЕРБ е единствената партия, която в програмата си ясно е записала, че няма да увеличава данъците. Предложенията на другите партии за необлагаем минимум означават да се увеличат данъците на всички хора, които получават средни за страната заплати. Това ще натовари и бизнеса, защото, за да гарантира същата нетна заплата, той трябва да даде по-високо брутно възнаграждение.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Хасковски регион Делян Добрев на среща с представители на бизнеса в Харманли. Преди четири години пред Вас поех ангажимент да съдействам за изграждане на нова спортна зала и ремонт на стадиона и го изпълних. С помощта на Правителството изградихме многофункционален спортен комплекс, който сега ползвате Вие и Вашите деца в Харманли. Днес съм готов да приема още разумни предложения, които да изпълня през новия мандат на управление, подчерта Делян Добрев.
Предприемачите поискаха за Харманли на първо място нови инвестиции и работни места, помощ за завършване на ремонта на църквата „Св. Иван Рилски“ в града, ремонт на Гребната база и закрит тенис-корт. „Имате нашата подкрепа, защото вярваме на думата Ви и виждаме резултатите от работата на ГЕРБ“, казаха представителите на водещите фирми в Харманли.


Share Follow

Leave A Reply