„На всяко село правим пътен възел, за да могат и там хората да се качват на магистралата.“ Това каза премиерът Бойко Борисов, който провери изграждането на АМ „Хемус“ с водача на листата на ПП ГЕРБ в Плевен проф. Григор Горчев, става ясно от видео в профила му в социалната мрежа „Фейсбук“.

По думите му строителството е много тежко. „Работа, работа, работа. Нашите опоненти не знаят защо правим пътни възли. Мислят, че така се оскъпява. Не мили мои, ако не направиш пътен възел, селата излизат на протести, защото искат и те да се качват на магистралата. Само че един възел в зависимост от големината, струва пари и то доста пари. Ние правим на всяко село пътен възел, за да може хората хем после да се прибират към селата, хем ако искат и имат имоти, да си направят вили. Да си ходят събота и неделя“, допълни премиерът.

 
„Това направихме ние по време на нашето управление. Не е равна равнината, в математиката това щеше да се обори. Към Русе е по-равно, но това е. Който има претенции за иновации и роботизация, може да дойде да види. Ние само показваме, не коментираме“, добави Борисов и уточни, че изравят хълма, за да бъде равно. „Това са малките мостове. За това другите не са строили нищо, само до Правец и приключват там. А това е за целия Северен и Северозападен регион. Това, което обещахме ето го зад гърба ми, направено“, каза още Бойко Борисов.


Share Follow

Leave A Reply