Председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов гласува в Хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ във Велико Търново. Той пристигна в училището с други представители на партията, на чиято листа е водач за региона. „Искам първо да поздравя Католическата общност с Великден. Упражних конституционното си право на глас, за да имаме бъдещ силен парламент и умно управление. Всички ние знаем, че днес се нуждаем повече от всякога от държава с правила! Убеден съм, че ще го направим, всички които излязат и упражнят своето право на глас.“ Това заяви председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов.

снимка : БГНЕС

По този повод Цветанов заяви, че неговите колеги подготвят жалба по въпроса, тъй като има сигнали за проблеми в Горна Оряховица, Елена и Велико Търново. Той призова всички българи да излязат от домовете си, да отидат до урните и да направят своя информиран избор за просперитета на България и призова жителите на Великотърновска област да гласуват с хартиена бюлетина, тъй като в региона има проблеми с машинното гласуване. Самият той опита да гласува по този начин, но комисията му обясни, че няма възможност.


Share Follow

1 коментар

  1. Съгласен съм с Цветанов, че ни трябва държава с правила и разумно управление, ама с тези неразумно организирани избори съм леко скептик.

Leave A Reply