Премиерът в оставка и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов отговори на критиките на политическите си опоненти, че го е срах да отиде в парламента, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост. По време на представшнето на министрите в проектокабинета на ГЕРБ-СДС, той заяви: „Още на времето му казах на Станишев – стига с тия Маи и Корнелии, излез ти, те са истерични жени“.

„А те всички се събраха сега и Мая, и Корнелия, и Дончева, и Капон, те са истерични. Те искат да направят патаклама в парламента, те не искат да четат“, коментира още Борисов.

“Чухте ли Борисов? От дума на дума си дойдохме на думата. Той проговори за задкулисието, което сам създаде. Какви ли разкрития ще направи още? Миналата седмица започна поименно да изрежда хора от всички партии, на които е помагал. Интересно срещу какво. А днес призна, че разговарял със Сергей Станишев да ме махне. Представяте ли си: лидерът на управляващата партия казва на лидера на опозицията да отстрани неудобните му хора. Видя се, че съм била права за подводниците му в БСП и целта на вътрешната опозиция.“ Така реагира лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с коментара на Борисов.


Share Follow

Leave A Reply