По традиция всяка партия тълкува числото в бюлетината си, а от Informo Ви предоставяме семантиката на числата според картите Таро. Какво показват номерата в бюлетината за предсрочния парламентарен вот? Имат ли късмет политиците с датата на изборите и за кого 11 юли ще е ден за радост? – тези и още въпроси зададохме на Таро експерта Виктория Пандурова от Езотеричен магазин “Дария”.

Виктория Пандурова, Езотеричен магазин „Дария“

Как бихте тълкували датата на изборите 11 юли 2021 година?

11-о число е силата, юли е Колесницата. А 2021 прави пет, което е Папата. Така разгледано ще бъдат трудни избори, в които ще има сериозна надпревара. Успешно ще се създаде правителство, по-различно от досегашното. Ще има някаква промяна от това, което е било досега. Числото пет означава това – Папата е вътрешно знание, но и промяна.

На първата политическа сила на предходните избори – ГЕРБ този път се падна номер 5. Как би могло да се тълкува това и каква символика носи изтегленото число?

Пети номер говори за това, че имат голям опит в сферата на политиката и биха могли да изберат различен от досегашния подход. Ако го направят, могат да очакват добри резултати. Имат знанието и опита да го направят, за да постигнат желаните от тях резултати. Цялостната предизборна кампания трябва да стъпва на различни от досегашните методи.

 

В низходящ ред, непосредствено след тях в избирателната бюлетина, според жребия се нарежда БСП под номер 4. Как го талкувате?

Четири – “Император” – има много голяма сила. Това е една от най-силните карти. Инициативност, пробивност, власт. Агресивна кампания може да се очаква от тях, не умерена, по-нападателна. ГЕРБ биха били по-умерени, докато БСП обратното, ще са по-инициативни и настъпателни. Императорът е сила, власт като символика в тарото. Четири е силовата карта и въобще мъжката сила.

 

Числото 22 пък се падна на „Има такъв народ“?

Царското число е 22. Те ще постигнат по-високи резултати, отколкото сами очакват. Това всичко обединява около себе си. Тоест техният подход ще бъде многолик, ще използват всичко: и по-рационални методи, и по-настъпателни на моменти. При тях няма да има една конкретна линия, ще е многопластово. С това число, ако може да се прогнозира, по принцип ще постигнат повече от това, което очакват. Според някои тълкувания 22 е “Глупакът”, но там също имаме положителен резултат, защото човек печели, понеже рискува, но аз лично съм привърженик на теорията, че номер 22 отговаря с картата на света, която обединява всички 22 аркана и е най-високо поставена в тарото.

На ДПС се падна 7-и номер, а веднага след тях с номер 8 са „Изправи се!Мутри вън“,  какво е тълкуванието за тях?

Седем е „Колесницата“- те ще положат много усилия и много сериозна кампания. По-сериозно от досега, по-инициативно, повече действия. Много целенасочени действия и много интензивни. Номер 8 е „Справедливостта“- те ще постигнат толкова, колкото очакват – нито по-малко, нито повече. Толкова, за колкото са се борили и колкото услия са положили. Манолова няма да постигне повече, но няма и да е ощетена. „Справедливостта“ е аркан, който дава на човека това, което заслужава.

На „Демократична България“ се падна номер 23. Как може да се тълкува той?

Ще искат да прилагат нови трикове, може би ще постигнат някакъв успех, но не е сигурно. Например, манипулативни техники. Числото 23 се редуцира – от 22 се изважда едно, което е „Магьосник“. А магьосникът е човек, който борави с манипулация. Например, еквивалента на психолога в наши дни. Магьосник от средновековието, които има по-задълбочени умения. Това ще е опит за прилагане на тактика, която е по-скоро манипулативна, а дали ще има успех или не, не може да се каже категорично. Имат самочувствие и увереност в уменията си. Имат достатъчно самочувствие, че знаят как се прави. Но няма индикация за успех, както при седмицата или осмицата.

Коалицията между НФСБ, ВМРО и ВОЛЯ – „Български патриоти“ изтегли номер 16. Какво тълкувание може да се даде за тях?

Това е единствената неприятна карта. По-скоро няма да постигнат това, което желаят. Но биха могли обаче на база резултата, който постигнат, да си извадят изводи за следващите избори. Ако имат някакви очаквания, няма да ги постигнат, т.е. ще имат по-нисък резултат, който няма да бъде удовлетворяващ  за тях.

Партията на Васил Божков този път изтегли номер 15, на миналите избори остана под чертата, този път, числото ще му донесе ли успех?

Номер 15 е „Дявола“: при него нещата се отлагат, объркват. Няма да има ясна кампания и няма да могат по тази причина хората да гласуват. Ако направят правилните изводи, за да могат на следващите избори да имат по-добър резултат. Самите те не могат да преценят твърде реално обстановката. Виждат го по-положително, отколкото е.

 

Според Вас какъв е изводът на всички тези числа?

Това, което таро картите могат да направят е едно предположение за типа кампании, които ще провеждат конкретните партии с тенденция за постигане на желания резултат или по-висок, или по-нисък. А истината е, че само времето ще покаже. Тарото има навика да изважда нещата много точно и буквално, но не винаги може да бъде правилно изтълкувано.


Share Follow

Leave A Reply