Ти си фермер и искаш пари сега, но при изгодна лихва? Опасяваш се, че заради пандемията и климатичните условия годината ще бъде още по-лоша? Тогава можеш да се възползваш от новите, по-гъвкави условия за финансово подпомагане на земеделски производители на кредитиращата компания „Агрион Финанс“. В разгара на селскостопанската кампания дъщерното дружество на лидера в управлението на земеделски активи „Агрион“ разработи за клиентите си специално лизингово предложение, насочено към тези, които искат да развият бизнеса си или просто да инвестират в земеделски терени. Така те могат да получат изгодно средства при облекчена, ускорена и изгодна процедура.

„Мярката дава възможност на повече земеделски стопани да имат достъп до финансиране. Това им помага, насърчавайки тяхната конкурентност и осъществяването на бизнес плановете им. Затова я направихме по-бърза, по-ефективна и значително по-евтина. Смятаме, че така ще разширим достъпа до евтино финансиране на много по-голям кръг от фермери, които са гръбнакът на модерното земеделие“, казаха от „Агрион Финанс“. „Като национално отговорна компания, нашата цел винаги е била да подкрепяме българското земеделие. Затова разработихме пакет, който да помогне на родните фермери да преминат през тази трудна ситуация. Често достъпът до финансиране е една от основните причини хората да не се занимават със земеделие. Затова нашите продукти ще стигат до фермерите по-лесно, по-бързо и най-вече изгодно“, допълват от компанията.

Лизингът на земя е най-търсената услуга, предлагана от дружеството. „Агрион финанс“ дава възможност на клиентите си да получат до 100% финансиране от размера на пазарната оценка на земята, която имат намерение да закупят. Компанията гарантира прозрачна по-ниска лихва и ясни правила за целия период на кредита. Допълнително облекчение е, че кандидатстването може да стане почти изцяло дигитално – през секцията в сайта на „Агрион“ https://www.agrion.bg/bg/finance/. Клиентът може да извърши почти всички операции от страницата без да се налага да напуска дома си и да посещава непрекъснато офиси. Друга важна стъпка за фермерите е изготвянето на индивидуален погасителен план за всеки лизингополучател.


Share Follow

Leave A Reply