Ицо Хазарта оглавява листата на „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков и Асен Василев в 25 МИР – София, съобщи самият той с пост във „Фейсбук“. Така Ицо Хазарта ще бъде срещу Бойко Борисов от ГЕРБ, Корнелия Нинова от БСП и Андрей Михайлов от „Има такъв народ“, Татяна Дончева от „Изпави се БГ.Ние идваме!“.

кирил петков и асен василев в нс

Ицо Хазарта споделя, че е имал среща с Кирил Петков и Асен Василев, в която те са му предложили да влезе в листите на новата партия. „Изпитвам истински ужас от мисълта, че един ден ще се обърна назад и ще видя как никога не съм посмял да рискувам своя хубав живот в името на нещо по – голямо и важно. Никога не се опитах да помогна на страната, която ми даде всичко, а аз не ѝ дадох нищо. Седя и си казвам – не се занимавай с идиоти. Да, но идиотите нямат нищо против да се занимават с мен. С децата ми, с близките ми, с приятелите ми. С хората, заради които ме има мен.
Проверих доста обстойно кой е Кирил Петков, както и какво е свършил за четирите месеца, докато беше служебен министър. Разговарях доста пъти с него и с Асен Василев. Проведох много дълъг разговор с един техен съмишленик – професор и истински успял човек, невероятно интелигентен и международно признат учен. Мислих много, посъветвах се с близките ми, както и с други хора, на които държа и вярвам, и взех решение. Кандидатирам се за народен представител в 47 – то Народно събрание. Ще бъда водач на листата на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР – София. Надявам се и вярвам, че ще ме подкрепите“, казва още Ицо Хазарта.


Share Follow

Leave A Reply