Два имунизационни пункта ще работят в София днес. Те ще приемат желаещи да се ваксинират срещу COVID-19 до 17.00 часа, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Днес и утре ваксина може да си поставите в медицинския център на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ – до 18.30 часа. В Спешния ценър ще се извършва и имунизация на деца от 5 до 11 години до 16 часа следобед.В Болницата на МВР имунизации ще се правят до 16.00 часа.

В МБАЛ „Княгиня Клементина“ също ще се поставят ваксини срещу коронавирус. Там центъра за имунизация ще работи от 10.00 часа. Другият пункт за ваксинация е в Центъра за спешна медицинска помощ. Той също ще приема пациенти и утре.

До 3 януари, включително, във Варна работят пунктовете за поставяне на ваксини на улица „А. Москов“ 2 до 16.00 ч. и на бул. „Сливница“ 185 до 18.00 ч.

Днес ще работи и имунизационният кабинет на д-р Любомирова в град Неделино до 11.00 часа. Имунизации ще се поставят и в ДКЦ I – Перник на улица „Брезник“ 2 до 13.00 ч.
Възможност за вакисниране днес има също в Бургас, Пловдив, Велико Търново, Кърджали, Кюстендил, Враца, Монтана, Сливен, Габрово.

Пълният списък на работещите имунизационнни пунктове с работното им време може да видите на сайта на здравното министерство.


Share Follow

Leave A Reply