Възрастна жена почина след пожар в столичния квартал „Света Троица”, избухнал в нощта на Нова година. Огънят лумнал на балкона на апартамента ѝ заради хвърлена пиратка. За инцидента първо писа Теа Атанасова в профила си във Фейсбук. Статусът е публичен и възмути много хора.

„Нощта на Нова Година се оказа последна за възрастната жена, която живееше на втория етаж на блок 127Б. Дали е била пиратка хвърлена от високите етажи или отпред, не се знае. Но пожар пламва на балкона! От там много бързо се разраства. Към 1 часа група момчета виждат пожара, разбиват вратата и с кофи вода започват да си проправят път навътре. Виждат, че на земята в хола лежи жена. Изнасят я навън, тя е с много обгаряния, но все още диша. Закарват я в Пирогов, но на 2-ри организмът й не издържа на 50% обгаряния и тя почива. А ние вече си имаме някой от квартала, който на връх Нова Година се е превърнал в убиец. Новинарските емисии пък мълчат като риби!, пише Теа Атанасова.“

 

снимка: Фейсбук

Жената направила опит да загаси пламъците, вследствие на което получила тежки изгаряния. Тя била транспортирана в болница, където на следващия ден починала от раните си, съобщава Нова тв.


Share Follow

Leave A Reply