Председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов публикува във страницата на партията видео със своето изявление и мнение относно вчерашния протест срещу зеления сертификат.

„Като видях дунапрененото скъсано нещо на бТВ, честно казано наистина много мъчно ми стана. Мисля да отделя 1,50 и да купя на БТВ един такъв, за да компенсирам тази много тежка и физическа и морална щета, която е нанесена вероятно от някой гневен протестиращ.“, коментира Костадинов относно пререканията на протестиращите и журналистите от бТВ, като вследствие на този случай бе намесен и СЕМ.

снимка: БГНЕС

„Защо хората са настроени срещи медиите? Защото те са едностранчеви, защото те казват това, което на тях им се казва да казват, те не отразяват обективната реалност.“, добави по темата представителят на „Възраждане“.

Според Костадинов протеста е „крайна мярка“, но е бил незибежен в тази ситуация: „Хората за пореден път бяха пренебрегвани, българските народни предатели, извинете представители, избягаха и се скриха като мишлета в малките си дупчици, от които са изпълзели, какво се очкваше в тази сутуация? Естествено се очкваше хората да отидат и да поискат да вземат влзастта в свои ръце.“

снимка: БГНЕС

„Ние ще настояваме зеленият сертификат да бъде премахнат и, ако някой си мисли, че ще се откажем от тази наша борба, значи не познава нито мен, нито „Възраждане“. Ако управляващите откажат да се съобразят, ще има нов протест. На следващия протест, аз ви гарантирам, ще влезем не само в НС, но и в МС, ако се наложи, заяви категорично Костадинов.


Share Follow

Leave A Reply