„Още не сме внесли Плана за възстановяване. Ако го внесем и бъде одобрен, ще стане април – май. Всички около нас работят с милиарди – гърци, румънци, хървати, другите държави отиват и взимат нови и нови пари, а ние единственото, което правим, е да чегъртаме ГЕРБ“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на ГЕРБ в Силистра.

„В края на януари ние нямаме държавен бюджет, актуализирахме нашия, сега искаме в края на февруари да приемем бюджет, който пък юни да го актуализираме. Общинските бюджети вървят след държавния бюджет“, подчерта той. „Хемус“ няма да стане никога, категоричен е Борисов.  Заиграха се със страховете и надеждите на хората, смята Борисов.

Борисов коментира и посещението на Кирил Петков в Северна Македония. „Тази вечер спах спокойно, Северна Македония няма да напада България и няма да има териториални претенции. Спете спокойно – Банско остава български, ще ходите на ски“, коментира лидерът на ГЕРБ.  „За първи път отива държавник в Северна Македония и не отива да сложи едно цвете на паметника на Гоце Делчев“, отбеляза още той.

Борисов коментира и втория мандат на Румен Радев за президент. „Аз приемам избора на българския народ и се съгласявам с него, оценката я дават хората. Интересно ми е как социолозите познаха неговия резултат с точност, а не познаха резултата от парламентарните избори. Когато загубиш, трябва да поздравиш противника – това успокоява публиката“.


Share Follow

Leave A Reply