Протестите, организирани от „Възраждане” в сряда, ще са мащабни, а властта я е страх. Това смята лидерът на партията Костадин Костадинов, който отговори на отправените в сряда обвинения, че криминални лица участват в организацията на протеста пред Нова телевизия.

снимка: БГНЕС

„По същата логика мога да кажа, че има криминални хора, внедрени във властта”, заяви Костадинов. Според него атаката е политическа. „Просто ги е страх. Това, което чух вчера, едно към едно повтаря реплики на Младен Маринов от 2020 г. Сега с всяко свое действие показват, че това е защитна реакция, защото протестите в сряда ще бъдат много мащабни. Не защото ги организираме ние, а в обществото се натрупва доста гняв срещу липсата на реална промяна”, каза Костадинов.

Той предупреди, че хората са доста изнервени и „може да стане абсолютно всичко, като например хората да откажат да си тръгнат” от протеста. „Искам да счупя това управление, искам да го премахна, искам да стане така, че да не ни управляват хора, които се отчитат в чужди посолства, като отидат в метрополията водят със себе си американския посланик. Искам да ни управляват хора, които като кажат нещо, да го изпълняват”, заяви още лидерът на „Възраждане”.


Share Follow

Leave A Reply