„С дейността си специализираното правосъдие не дава солидни аргументи в своя защита, а напротив. През годините, всички ние сме свидетели, на смачкани досъдебни производства от спецправосъдието, на отказ от досъдебно производство по знакови случаи, на преследване на политически, на бизнес неудобни хора. Там просто няма аргументи за защита“. Това каза президентът Румен Радев.

снимка: БГНЕС

‘Обстановката е много сложна, но най-важното е нашите моряци да се приберат живи и здрави“. Това каза президентът по повод евакуацията на българи от кораба „Царевна“ от Мариупол. Той каза още, че има кандидатура за СЕМ, но не даде подробности.

Държавният глава беше помолен да коментира и дали коалицията ще се запази стабилна. „Българите очакват партиите в коалицията да покажат, че могат да се обединяват в името на националния интерес и решаване на проблемите на българите – те са много, иска се активна работа и аз мисля, че ако се показват ясни резултати в отговор на проблемите на хората, коалицията няма да има проблем“.


Share Follow

Leave A Reply