Това е най-лошото правителство в последните 30 години в България. Кризите, които преживява в момента България, нямат нищо общо с войната в Украйна. Заяви в ефира на Нова тв депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов – син.

“За над 100 дни работа от този парламент, ние сме отчайващо неефективни. Няма нищо общо с войната в Украйна”, категоричен Дилов.

министерски съвет

Според него Планът за възстановяване, на който беше дадена зелена светлина, съдържа 80% от стария план. “Има едва 20% новости в Планът”, заяви още Дилов и допълни, че “парите за този план няма да бъдат получени тази година”.

“Може би има и възможност в рамките на съществуващия парламент да бъде направен нов кабинет”, каза още депутатът на въпроса възможни ли са нови предсрочни избори. Той смята още, че някои от сегашните управляващи партии са застрашени.

“БСП изпадат в ужас от предсрочни избори. Те в момента управляват, но са с най-ниския резултат в историята си, а “Възраждане” направо ще ги стопи на едни предсрочни избори”, поясни Дилов- син.

Депутатът коментира и ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова като каза, че “това беше мобилизация за ГЕРБ” и определи акта като “поредната смайваща глупост на този кабинет”.


Share Follow

1 коментар

Leave A Reply