Когато семейството се разпада страдат децата. Доказано е. В случая обаче семейството на четворната коалиция с непрекъснатите скандали, противоречия и взаимни унижения, тормозят и комшиите. Управляващите ни правят свидетели ежедневно на безпомощните си опити да изглеждат стабилно семейство.

Нищо, че нямат допирателни нито за нов шеф на БНБ, нито за войната в Украйна, да не говорим за Северна Македония. Продуцирането на скандали стана запазена марка на кабинета.

Основната фигура в блудкавия сериал – мелодрама с елементи на трагикомедия- „Продължаваме промяната“ стана партия. Под звуците на песен пълна с ругатни Кирил Петков и свитата му недвусмислено показаха, че престоят им във властта е „пълен ш*т, „fu..“ и поздрави за майките ни… За три месеца кабинетът „Петков“ емитира дълг няколко милиарда, изпусна инфлацията до невиждани за последните 30 години размери, показа „еуфорични“ арести в стил „политическо самоубийство по неотложност“ и за капак министърът на културата му си показа културата.

Снимка: БГНЕС

А шоуменът и изпълнител на „Нещо лично“ Слави Трифонов като член на четворната коалиция всеки ден доказва на партньорите си, че всичко му е лично. А със статусите си във фейсбук, лидерът на ИТН се е заел активно да доказва заедно с ПП, БСП и ДБ, че „Няма такава държава“.


Share Follow

Leave A Reply