Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с актива на партията във Видин. Това стана ясно от предаване на живо във Facebook профила му.

„Единствената държава, която взе повече пари след “Брекзит” беше България, но  аз бях всеки ден по пътищата. Сега ми се реве като минавам по тях, а им оставихме парите за магистрали в сметката“, обяви той.

Той заяви, че след управлението на Кирил Петков, следващото ново правителство ще трябва „поне две години да връща заемите на това правителство”.

Според него българският народ се е подвел, затова сега “всички ще плащаме”.

“Мога да поема с колегите за година и половина да оправим нещата, или Терминал 3”, предложи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и износа на оръжия към Украйна, като каза, че “дори и децата знаят, че България изнася оръжия, а Корнелия Нинова – отрича”.

По-рано, в друго свое видео, Борисов атакува  „Продължаваме Промяната“. „Пълен застой и разруха“, така коментира той трасето, където трябва да преминава скоростният път Видин- Ботевград. В началото на годината регионалният министър Гроздан Караджов прогнозира, че модернизацията на този участък от Е-79 ще приключи през 2027 година. Според Борисов обаче строителството е в пълен застой.


Share Follow

Leave A Reply