Бившият премир и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отправи нови критики към правителството и премиера Кирил Петков. Борисов коментира цените на газа и доставките към страната и коментира участието на управляващите в различни предавания, които правят различни коментари. Лидерът на ГЕРБ цитира подробно изказвания на премиера, на някои от министрите и от коалиционните партньори, оборвайки думите им.

„Обслужват Путин за сметка на българския потребител, заяви Борисов. Той се позова на медийни публикации, според които компанията МЕТ е подставен играч на „Газпром“ и има договорка с руския монополист да пренася негов природен газ.

Лидерът на ГЕРБ оправи и критиките към управляващите за увеличаването на държавния дълг. От първия ден на едно ново правителство данъкоплатците ще започнат да връщат милиарди и не може да се правят никакви политики, смята той.

Борисов критикува и министърът на енергетиката Александър Николов:

„Енергийният министър все едно е паднал от Луната. При тези условия той трябва да говори как да възстановим производството на шистов газ, как да използваме Черно море, какво става с „Хан Аспарух” и проучванията, които платихме”.

По-рано лидерът на ГЕРБ честити на страницата си във фейсбук празника Рамазан Байрам на всички мюсюлмани:

Честит Рамазан Байрам на всички мюсюлмани. Пожелавам много здраве, щастие и благоденствие! Нека свещеният празник донесе взаимно уважение, толерантност, мир и просперитет на всички!


Share Follow

Leave A Reply