Газовият договор е най-скорострелната далавера през последните години, не става дума за диверсификация и за скъсване на енергийната зависимост от Русия, защото газът, който купуваме, отново е руски, сделката беше направена без търг и конкурс. Това заяви лидерът на „Изправи се.БГ“ пред БНТ и подчерта, че далаверите ще се заменят с далавери на посредници.

Според нея социалната политика на четворната коалиция е катастрофа. По думите на Мая Манолова Планът за възстановяване след последната му преработка отново ще прати парите при няколко фирми.

снимка: БГНЕС

„Продължаваме промяната“ излъгаха избирателите – обещаха, че ще разграждат модела на Борисов, но не само го запазиха, но и го надграждат, не така си представяха хората промяната, нищо не се е променило“, заяви още Манолова и категорично заяви, че “ е огромна лъжа, че България не изпраща оръжие на Украйна“:

„Решението на парламента за подкрепа за Украйна е лицемерно и позорно“, коментира Мая Манолова.

Манолова прогнозира, че четворната коалиция ще стои вкопчена във властта до последно.

„Вкопчили са се в министерските кресла и партията на Нинова, и „Демократична България“, добави Мая Манолова.

По думите ѝ всички обещания на коалицията за повишаване на доходите са се оказали една голяма лъжа. Тя окачестви партията „Изправи се.БГ“ като социална, партия на обикновените хора.

Тя заяви, че ако партията на Стефан Янев заяви социални искания, „Изправи се.БГ“ е готова да си сътрудничи с нея.


Share Follow

Leave A Reply