Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифнов обяви, че ще съди премиера, финансовия министър и министъра на младежта и спорта в оставка. Това обяви самият той във Facebook профила си.

 

Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев и – не знам като какъв да го определя – Радостин Василев. Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, но трябва да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници заради лъжите им. Спечелих всички дела. Сега ще заведа дела срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните лъжи и внушения.
И, разбира се, ще ги спечеля.

Заканата на лидерът на ИТН идва след поредицата от брифинги днес и на Радостин Василев, който свали доверието си от Трифонов и с още шестима депутати на ИТН излиза от групата, както и на ръководството на „Продължаваме промяната“, които поздравиха Радостин Василев и съмишлениците му за смелостта да напуснат Слави Трифонов и заявиха, че „мафията е загубила коалиционния си партньор“.

 


Share Follow

Leave A Reply