По-слаб и нескопосан бюджет не може да се напише. Това заяви в Монтана Бойко Борисов.

„И да не приемат нашите предложения, ще гласувате за всяко тяхно предложение заради хората. След няколко месеца, когато има ново правителство, ще се направи нова актуализация”, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обвини управляващите, че „говорят само за постове и пари”. И отново отправи сериозни критики за цените на горивата като обвини сваленият вече кабинет, че на месец краде стотици милиони. И напомни, че ако ГЕРБ сега управляваха горивото щеше да е на същата цена.

„300 милиона ви крадат на месец, я си ги представете в чекмеджета, я си ги представете на месец. Представяте ли си колко сте ограбени? Ако ГЕРБ управляваше, горивото щеше да е максимум на цената, която беше”, категоричен е Борисов.

„Кой ти привнесе инфлацията? На коя стока е привнесена инфлацията? Откъде дойде като всичко е българско? Токът – произвежда се в България? Кой ти привнесе инфлация?”, попита Борисов премиерът Петков.

снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ нарече „лъжа” обвиненията на Петков, че са го свалили Борисов и руската посланичка Елеонора Митрофанова.

„Ако направят правителство, есента и зимата ще катастрофират така, че ГЕРБ ще се върне напълно”, каза още Борисов.


Share Follow

Leave A Reply