„Президентът Румен Радев раздели нацията преди година и половина”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Нова Загора.

„Радев днес видя разликата”, каза Борисов. По думите му, когато ГЕРБ са управлявали, когато президентът пътувал в чужбина, с него отивали министрите, които е поискал. ГЕРБ не са отказвали и консултации.

Той отново разкритикува управлението на премиера Кирил петков, като заяви:

„Коварният номер, който са замислили на Радев, е да не изтеглят нов дълг. Знаят, че отиваме на избори, и не искат Радев и служебното правителство да имат пари”, каза още Борисов.

Борисов направи коментар и за политическите си опоненти:

„Преча им защото нямат победа срещу мен. Нито Атанас Атанасов, нито Корнелия Нинова. Атанасов каза, че са направили повече отколкото аз за 12 години. Прав е – токът поскъпна 5 пъти, газът също поскъпна, нафтата и бензинът са почти двойни”, каза лидерът на ГЕРБ.

Той отново попита управляващите „кой им е привнесъл инфлацията”.  Борисов смята, че ГЕРБ нямало да позволи поскъпването на петрола, нафтата и газа. „ПП вкараха посредници. Така по половин милиард на месец отиват в чужбина“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Какво искате от мен, какво ви преча? Това ви каза и президентът Плевнелиев сутринта – как да си оставя моето отроче ГЕРБ”, каза Борисов.


Share Follow

1 коментар

Leave A Reply