„Ние, ако покажем всичко, което сме сме правили през тези години, ние не можем да започнем събранието.“ Така започна срещата на Бойко Борисов с членове и симпатизанти на партията в Пазарджик. За година и половина нищо не построиха. Нищо. Навсякъде след нас оставаха училища, детски градини, пътища, ремонти. За една година строшиха старите магистрали, заяви пред хората в Пазарджик Бойко Борисов.

бойко борисов, пазарджик

„ГЕРБ били в изолация, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат. Този, който ми пожелаваше да седя на диванчето, сега седна той. Има карма в живота”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик.

„Успяхме да ги спасим във взимането на изключително грешни решения. С Румен Радев нито работим заедно, нито имаме уговорки. Президентът не може да не види, че „те” не стават. Не може да не вижда инфлацията, цените. Всичко разтуриха и нищо не построиха“, поясни той.

снимка:фейсбук

Бойко Борисов коментира и държавния бюджет като не пропусна да отбележи, че с помоща на експерти от партята е приет изцяло нов бюджет в парламента.

бгнес

„Благодарение на Кирил Ананиев и другите колеги приеха един изцяло нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим интересите на полицаите, пожарникарите, лекарите, медицинските съсловия, общините и др. Спечелих маса басове с приятели, че няма за година да построят дори къщичка за птички. Няма нито магистрали, нито тунел, нито мост. Нищо!”, допълни лидерът на ГЕРБ.


Share Follow

Leave A Reply