„В интерес на България е да имаме работещо правитеслство и работещ парламент веднага.“ Това заяви пред БТВ депутатът от ПП Йордан Терзийски.

Според него няма как ПП да седне на една маса на преговори с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и с Делян Пеевски от ДПС. Депутатът заяви, че партията им е готова да отиде на нови избори.

„Избирателите ще решат дали искат още от същото, което получаваха 12 години, или искат да продължим промяната, която започнахме и която вече започва да се случва и очевидно мафията е толкова притисната, че вече се наложи да активират всички свои спящи клетки, за да свали правителството“, каза Терзийски.

Депутатът от ПП намопни, че партията вече има договореност с коалиционните си партньори БСП и ДБ. Също, че заедно имат 109 гласа и им трябват още минимум 12, за да бъде одобрено от парламента новото правителство.

„Ние сме показали, че можем да водим диалог. Въпросът е, че ние трябва да намерим още хора, които да изберат стабилността, да изберат реформата и да изберат правилната страна на историята. Аз съм убеден, че има такива хори и тези 12 души би трябвало да бъдат намерени“, обясни Терзийски.

 

 

 


Share Follow

Leave A Reply