„Много трудно се управлява със 121, 122 -123 депутати. Ние го правихме по времето на Пламен Орешарски и оттеглихме подкрепата си. Не може да събереш мнозинство за един закон. Това ще бъде агония за самите тях. По-добре да отидем на избори.“ Това заяви в ефира на БТВ депутатът от ДПС Йордан Цонев.

Цонев беше категоричен, че ДПС няма да подкрепи правителство с мандата на „Продължаваме промяната“. Като според него управлението, а не изборите са хаос в момента у нас.

бгнес

„По-добре е да се състави след изборите кабинет, който 130-140 депутати, едно хомогенно евроатлантическо общество, което да върне нормалността в политикат“.

Според него, ако „Продължаваме промяната“ спрат да смятат, че политическите опоненти са врагове и започнат да преговарят с тях, ще се стигне до резултат.

бгнес

Цонев коментира и атаките срещу депутата от ДПС Делян Пеевски. Като обясни, че няма смисъл да говори за хора, които лъжат – визирайки Кирил Петко и Асен Василев. По думите му Пеевски дарява депутатската си заплата за манастир.


Share Follow

Leave A Reply