„Грешката на сега управляващите е, че се опитват да излъжат хората. И го направиха, хората се лъжат. Кирил, Асен и Бойко Рашков са вече от година и половина на власт“. Това зави лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Перник.

КЕВР по време на нашето управление, ние сложихме бивш депутат от ДА БЪЛГАРИЯ – Иван Иванов, за да може да е неутрален. Те обаче, за да покажат своята безскрупулност – казах им, това момче, което слагате не отговаря, ще предизвикате хаос.

снимка: БГНЕС

Те извършват незаконни действия не защото не познават законите, а защото мисленето им е незаконно. Точно като болшевиките, само тяхното дело е правилно. А всеки, който е срещу тях е техен враг.

Сега заради тяхната глупост и арогантност, идват и казват, че ще управляват още седмици наред. Разбирате ли каква арогантност? Няма Конституция, няма закони. Това е правовата държава за тях.

Още когато ни арестуваха, казах, че няма да бъдем толкова добри християни, че когато ни ударят – ние да мълчим, заяви Борисов по повод записа, който излезе от закрито заседание на парламентарната група на Демократична България.

При Цветанка Ризова ексклузивно отиде Атанас Атанасов, който ми е бил заместник и му знам качествата.

На нас ни го дадоха колегите от „Възраждане“, които бяха там на живо. Абе не бе Христо бе, има си народна приказка – „каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи“.

Ние само се възмутихме, защото твоята фраза “ да се изтрие от сайта на Дарик“, която уж е независима медия? Значи Христо Иванов има сиалта да трие от сайтовете на независимите медии. Къде виждате ролята на ГЕРБ в тази работа? Вие продължавате цялата пропаганда. За тях не е проблем да говорят за орган, който те самите на галено го наричат „бухалка“. Новото КПКОНПИ за тях е бухалка. Бухалчица ако искат да го наричат, коментира лидера на ГЕРБ.

Явно са се разбрали БСП, ПП и ДБ, а сега и Тошко Йорданов иска да се хване за бухалката.

 


Share Follow

Leave A Reply