След записа, който показва разговор между депутатите от ПГ на „Демократична България”, изтекъл случайно в петък, коментар дойде и от ДПС. Според Джейхан Ибрямов не е толкова важно за какво са говорили в записа от зала „Запад”, а това, за което не са. По думите на депутата във видеото не се чува колегите му от „Демократична България” да говорят за политика.

„Там чуваме как едни хора трябва да бъдат настанени на топла държавна позиция, кой да хване бухалката, а не това, което се случва в държавата. Не говорим за инфлацията, не говорим за социалните неравенства, които се ширят и може да предизвикат взрив. Не говорим, че след няколко месеца идва и зимата и ще има проблеми с газа, най-вероятно и с горивата и електроенергията”, отбеляза народният представител от ДПС.

Разговорът показва същността на управленската коалиция, каза Ибрямов и допълни, че участниците в коалицията нямат идеологически различия, защото нямат идеология. Той припомни, че ДПС призоваха българския държавен глава да обяви дата за предсрочни избори.

Джейхан Ибрямов коментира и избора на нов председател на Антикорупционната комисия. „Преди да бъде антикорупционният закон, приемаме правила за избор на председател на КПКОНПИ. Тези правила се правят за един определен човек, който е с комунистическо минало”, подчерта депутатът от ДПС.


Share Follow

Leave A Reply