„Не трябва да позволяваме този институт на служебно правителство да продължава за повече от мандата, за който е решен. Самият институт на служебното правителство дава на един човек цялата власт. Опасността е, ако дадем цялата власт на един човек за дълго време, независимо кой е той“, каза пред Дарик радио Кирил Петков.

За твърденията на МРРБ, че в газовата връзка с Гърция газ няма, Кирил Петков коментира следното: „Кадрите, които видяхме – да, сигурно някакви бордюри не са завършени, но тръбата е пълна с 40 бара. Важно е тази връзка да влезе в експлоатация, защото цената на количеството, което минава през тръбата, пада от 140 евро на около 30 евро. Толкова е голям маржът между пазарните цени на газа в момента и цената на газа, който ще тече по тази връзка, че ние нямаме право на нито един ден да забавим пускането на връзката“.

„Втори път не бих влязъл в коалиция, където имаме „троянски кон“. Пред обществото ти получаваш целия негатив от общото управление и „ама имахме „троянски кон“ вътре звучи като оправдание“, категоричен е Петков.

Направих грешки, призна Кирил Петков. „Огромна грешка беше това със заплатата за Украйна, което казах. Получих вълна от критика, донякъде с право“.

ГЕРБ няма бъдеще, докато Борисов е техния лидер, на мнение е Кирил Петков. „Ние няма да направим никаква коалиция с ГЕРБ, докато Борисов ги управлява. При него проблемът е много ясен – той е правил много грешки и според мен престъпления. Той няма как да позволи да се направи съдебната реформа, която на нас ни трябва, по една много проста причина – ако я направим, той ще влезе в затвора“, заяви той.


Share Follow

3 коментара

 1. Манол Палавров

  Да на Боко тиквата там му е мястото в затвора! Заради Боко тиквата сме на последно място в ЕС и едни от най бедните.

 2. България

  Заради ей такива като теб.. Мухъл сме прецакани…щото не виждате какво е направено.. А само за кражби говорите.. Тройната коалиция.. И ндсв и сега пп ще ви довършат.. Ама сега искам да страдат всички, заради такива като теб.. Бойко.. Вие сте лукови глави, комплексари, Бойко ако е на 4ри очи с теб, ще ми е много интересно дали ще му викаш – курво!
  Помияри, сега нито пътища, нито нищо.. Скъп газ.. Инфлация, без контрол над всичко.. Разграден двор и за капак заеми в огромни размери, празни обещания! Това е народа, умните ги разбират нещата.. Но простака вика и се налага в тая държава.. За това сме на тоя хал!
  Промяна идва от народа, от нас зависи!

 3. Да си върнем България!

  Тея от Пп каква промяна ви носят като управляват с Бсп.. И чалгари.. Това ли им е промяната!
  Още ли им вярвате!
  Те Бсп чинията на Бузлуджа не са си управили!
  Цял живот лъжат пенсионерите за високи пенсии!
  Събуди се Българино!
  По делата ще ги познаете!
  Тея от пп не правят нищо!
  Да си върнем България!
  Хайде смело, стига сте търпяли, до кога!?!

Leave A Reply