Въпреки, че от „Продължаваме Промяната“ по време на управлението си са се справили с мафията, пред страната стоят още много задачи за изпълнение. Това заяви пред Нова тв Калина Константинова от „Продължаваме промяната“.

„Преди нашето управление държавата се страхуваше от мафията, при нашето управление вече мафията се страхуваше от държавата, заяви Константинова.

Тя заяви, че основната цел е след изборите да има стабилно мнозинство от поне 121 депутати, за да се продължи с реформите. В тази връзка Константинова изрази надежда служебният кабинет да осигури провеждането на честни и прозрачни избори.

По отношение на „Демократична България“ бившият вицепремиер подчерта, че формацията остава техен естествен партньор, с който доказаха, че заедно могат да работят добре.

„На този етап обаче сме изправени пред задачата да разгърнем нашата програма в дълбочина и в детайли. Освен това вярвам, че самостоятелно „Демократична България“ ще бъдат много по-силни“, обясни Константинова.

Относно „Газпром“ тя сподели, че на този етап руската компания не е партньор, на когото България може да разчита. Според нея трябва да следваме българския интерес, който е да се осигури най-евтиния газ.


Share Follow

Leave A Reply