Заради бедствията в Пловдивска област от наводненията през последните дни БСП отлага провеждането на традиционния си събор в „Копривките“. Това стана ясно от статус в личния профил във Фейсбук на лидера на партията Корнелия Нинова.

В знак на съпричастност към пострадалите от наводненията в Пловдив област, социалистите от Пловдив и Пловдив област, Националното младежко обединение заминават към населени места, където са се организирали да доставят на хората вода, храна, дрехи и завивки.
Доставките ще извършват през пункт, който се намира в сградата на община Карлово. Ще помагат и за изчистване на огромните количества кал от домовете на хората. Очаква се общината да открие и банкова сметка за доброволни дарения. Призоваваме всички, които са готови да помогнат на хората, да се включат в доброволческата акция. Съпричастни сме с мъката на пострадалите от наводненията в Пловдив област, отлагаме събора в “Копривките”. Съпричастни сме с мъката и тревогите на хората, пострадали от наводненията в Пловдив област. Отлагаме провеждането на традиционния събор в местността “Копривките”, планирано за утре 04.09. С него трябваше да открием кампанията си в областта. Вместо провеждане на тържеството, социалистите от Пловдив и Пловдив област ще заминат за засегнатите от наводненията населени места, за да помагат на пострадалите семейства.

Share Follow

Leave A Reply