Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна обиколка.

Трябва да направим опит да нормализираме държавата. Инфлацията уби спестяванията на гражданите. Виждаме и какви далавери излизат по границата. А „промяната“ са брутални и самонадеяни. Викат, че не им стигнало времето. Добре, че ги свалиха, защото ако бяха изкарали още два-три месеца, народът щеше да гладува през зимата, заяви Бойко Борисов в Поморие.

По време на посещение в Поморие той разговаря с украинци.

„В нашата централа стои вашето знаме“, обърна се Борисов към деца украинчета, които почиват на нашето Черноморие. „Щом сте доволни, няма какво да кажа. Поздравете родителите си, сприятелете се с нашите младежи. И трябва така да стане – всяка година да идвате“, обърна се лидерът на ГЕРБ към малчуганите.

С помощта на ГЕРБ 44 деца от най-засегнатите райони в Украйна вече са в България, където ще бъдат на детски лагер. Това не е предизборна акция, защото го организираме още от месец юни.

„Изборите зависят много от президента Радев и дали той ще осигури честни избори. Предпоставка за честни избори има, надявам се служебното правителство да се справи добре. В зависимост от резултата ще дойдат и вариантите за управление.“

 

Престъпление е да се говори за скъп ток. Ние сме огромен производител на електрическа енергия. Инфлацията в храните идва от тока. И това не е направено от небрежност или незнание. Направено е с умисъл в полза на определени кръгове, каза лидерът на ГЕРБ.

На конгреса на християндемократите в Германия казаха за нас – вие бяхте отличните на Европа, а сега теглите дълг като бесни. Единствени в Европа нямаме план за възстановяване. Асен и Киро управляваха година и половина. Къде е икономическият им растеж, попита Борисов.

 


Share Follow

Leave A Reply